True Blood 2 - Levend dood in Dallas

56

Spots 1

Het zit Sookie Stackhouse niet mee. Eerst wordt haar collega vermoord, dan ontmoet ze een beestachtig wezen dat haar vergiftigt. Gelukkig zijn de onsterfelijke vampiers er nog, van wie er een het gif uit haar wond zuigt en haar leven redt. Wanneer een onsterfelijke haar om een tegenprestatie vraagt een misdaad oplossen kan ze niet anders dan toestemmen, op één voorwaarde: als de daders worden gevonden en het zijn mensen, dan moeten ze met rust gelaten worden door de onsterfelijken. Maar dat is gemakkelijker beloofd dan gedaan... Charlaine Harris behoort wereldwijd tot de vijf best verkopende auteurs van de afgelopen jaren. Haar True Blood-romans met Sookie Stackhouse in de hoofdrol verschijnen in 34 landen en zijn wereldwijd meer dan 20 miljoen keer verkocht.

Verschenen in
Genre
Young Adult
Vertaald door
Marion Drolsbach
Laatste editie
21 april 2011
Uitgeverij
Luitingh
ISBN
9789024532803 , 9789024538539


Door lezers

Scifi & Fantasy Club / Boek versus... : TV-Serie Midnight Texas
15 augustus 2017 14 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (1)

De spanning gaat verder

door: Ursula Visser 1 like
Na boek 1 wil je weten hoe ver verder gaat. Deel 2 stelt niet teleur! De introductie van nieuwe 'wezens' is een goede zet. Sommigen blijven tot aan het einde van de serie. Het boek leest gemakkelijk weg. Lastig om neer te leggen. Gelukkig zijn er nog meer delen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic