Tunnels 1

,

40

Top25's 3
De veertienjarige Will Burrows woont met zijn nogal vreemde familie in Londen. Het enige dat hij deelt met zijn excentrieke vader is een passie voor archeologie en opgravingen. Als zijn vader op mysterieuze wijze verdwijnt, gaat Will met behulp van zijn vriend Chester op onderzoek uit om de onderste steen boven te krijgen. Hun zoektocht leidt hun naar een ondergrondse wereld waar de tijd is stil blijven staan. Daar, diep onder de grond, ontdekken ze een groot geheim - een geheim dat levensbedreigend blijkt te zijn. Zullen ze ooit weer bovengronds komen?
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Laatste editie
22 juni 2012
Uitgeverij
The House of Books
ISBN
9789044320411 , 9789044336139 , 9789044338287
Advertentie

Lezersrecensies (3)

Tegenvaller

1 like
Ja, een leuk boek, maar tipt voor mij niet aan de Harry Potter serie. Ga wel deel 2 lezen, omdat je gewoon wil weten hoe het verder gaat, leest lekker weg. Niet bijzonder.

Recensie Tunnels

door: Sanne de Bresser 1 like
Dit boek is me al een aantal keren opgevallen in de boekhandel. Nu heb ik het geleend en toch eindelijk eens gelezen. Het is inderdaad het eerste deel van een serie, wat ik op mijn kaft wel kon zien (misschien hebben ze het aangepast). Ik vond het een makkelijk leesbaar boek. Ik had ergens gelezen...

Recensie Tunnels

door: Stephanie de Geus 1 like
Wat een ontzettend spannend boek.... Ik baal echt dat het een serie is.... en deel 2 pas in 2009 verwacht wordt! Het mag dan wel een kinderboek zijn, maar het is zo meeslepend en spannend dat dat echt niet uit maakt.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic