Tussen hemel en aarde

0

Edzer Tuik is 78 jaar. Hij is een voornamelijk selfmade man die via marketing en public relations zijn werkzame leven eindigde als zelfstandig groothandelaar. Sinds bijna 20 jaar is hij weduwnaar van Koos. Contacten met overledenen leek hem baarlijke nonsens, totdat...
Eerder verscheen van zijn hand 'Ontmoetingen met een engel...' waarin wij kennis maakten met Koos, die vanaf de dag van haar uitvaart een intensieve spirituele relatie met hem zou aangaan. 'Tussen hemel en aarde...' is het essentiële vervolg, omdat hij dankzij haar openheid, tal van spirituele zaken in een nieuw licht heeft leren zien.
Het eerste boekje is voor het totaalbeeld, in detail herzien, in dit tweede opgenomen. Aangevuld met nieuwe bijdragen rond Koos, een aantal inzendingen, plus het uitgebreide en onthullende supplement 'Overwegingen en bevindingen'.
Als nuchtere Rotterdammer stelt hij dat de ervaringen geen devoot spirituele of religieuze gevoelens in hem wakker gemaakt hebben. Wel is hij meer in verwondering komen te leven en heeft hij gezocht naar het 'hoe en waarom' van de gebeurtenissen.
Naar het bijkans onmogelijke wéten van Koos, haar tot in detail uitkomende voorspellingen, de bijna-dood en sterfbed ervaring, en leven na dit leven. 'Tussen hemel en aarde...' is een openhartig boek, in klare taal geschreven, en voor iedereen toegankelijk. Het biedt een fascinerende reis tot aan de hemelpoort, die de lezer sprakeloos maar verrijkt achterlaat.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
206
Laatste editie
17 oktober 2013
Uitgeverij
Piramidions
ISBN
9789491439407
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic