Twaalf

0

Mei-minestrone, september-risotto.
Libelle-redactrice Barbara: "Ik ben geen keukenprinses. Maar de liefde van de man gaat nog altijd door de maag. Dus is een snelcursus 'heerlijk koken' misschien wel een goed idee. Een extra troef, zeg maar. Om op veilig te spelen kies ik graag voor de Italiaanse keuken. Hoeveel mensen ken jij, die niet van pasta, risotto of rucola houden? Het jaar rond indruk maken, dat is mijn streefdoel. Dat ik nu net het boek 'Twaalf, een jaar uit de Toscaanse keuken' in de handen geduwd krijg! Elke maand heeft zijn sfeer, zijn groenten, zijn fruit. Net dat is het uitgangspunt van dit leuke kookboek. Ik krijg zin om me dit weekend eens goed te laten gaan. In de keuken dan. Wie mij een beetje kent, weet dat ik daarvoor wel een heel 'straf' kookboek in handen moet hebben."
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
304
Laatste editie
17 augustus 2004
Uitgeverij
Uitgeverij Terra - Lannoo
ISBN
9789058972156 , 9789058978929
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic