Twee jaar later* / Olie op het vuur** - Intiem Extra 292, 2-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Intiem - *Deel 3 van de miniserie Miami nights / **Deel 1 van de miniserie Zwart goud

,

0

(1)Miami nights 3: Drie rijke, knappe broers, een hippe club in Miami, opzwepende salsaklanken en de mooiste vrouwen van Little Havana dat levert gegarandeerd een spannende mix op! TWEE JAAR LATER - Wanneer Becca Cam Stern, de man met wie ze twee jaar geleden een stormachtige affaire heeft beleefd, tegenkomt op een feestje, is ze compleet van slag. Het vuur tussen hen blijkt allesbehalve gedoofd te zijn. Maar voor ze verder kunnen, moet ze wel eerst iets aan hem opbiechten... (2) Zwart goud 1: Voor olie - het zwarte goud - zijn mensen bereid alles op het spel te zetten... OLIE OP HET VUUR - Beschuldigd van fraude rest Isabelle niets anders dan haar ex, de tycoon Emilio Suarez, om hulp te vragen. Ondanks het feit dat zij hem ooit heeft verlaten, is hij bereid haar te helpen - op één voorwaarde: dat ze een maand zijn huishoudster wordt. Zo dicht in zijn buurt wordt ze overvallen door hernieuwd verlangen. Is dit zijn wraak?
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Juliette Gordeau , Coby van Diemen
Laatste editie
13 november 2012
Uitgeverij
Harlequin Intiem
ISBN
9789461993519 , 9789461993519 , 9789461993519
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic