Twee miljoen stappen naar mezelf

0

In de zomer van 2006 krijgt Freya Van den Bossche te horen dat ze borstkanker heeft. Drie jaar later, na haar genezing, onderneemt ze een voettocht naar Santiago de Compostella, uit dankbaarheid voor het leven. In dit opvallend openhartige boek vertelt ze over wat die reis met haar heeft gedaan en hoe ze stap voor stap weer heeft geleerd zichzelf te herbekijken. Freya's bedevaart is vooral ook een innerlijke reis. Ze gaat in gesprek met zichzelf en de wereld om zich heen en denkt na over wat er écht van belang is. Met een ontwapenende eerlijkheid en een sterk gevoel voor humor verwoordt ze wat er in haar omgaat.
Twee miljoen stappen naar mezelf is het relaas van een vrouw die, in de
nasleep van een ziekte die de fundamenten van het leven onderuithaalt, de
confrontatie aangaat met haar eigen angsten, emoties en verdriet. En voor
zichzelf een nieuwe plek opeist in de wereld...

"Het eerste wat ik van Freya leerde kennen, was haar weblog. Ik las over haar angsten en twijfels, haar grappen en grollen en genoot ervan. Toen leerde ik de vrouw achter de blog kennen en ik genoot nog meer. Ze was nog kaler dan ik op dat moment, maar de energie en levenslust die van haar uitgingen, werkten als een familiepakket vitamines voor mijn moeëe leden. Wat een madam, wat een durf!"
PHARA DE AGUIRRE
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
432
Laatste editie
17 oktober 2013
Uitgeverij
Witsand
ISBN
9789490382896
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic