Twee

1

Nanna Dillen (1989, Eindhoven) ontwikkelde in haar jeugd een voorliefde voor poëzie en literatuur. Ze publiceerde in 2014 haar debuutroman: Bevroren landschap. Het werk oogste lovende kritieken.

Een jaar later verscheen bij Uitgeverij Heimdall haar debuut als dichter: In jouw armen. Het werk bevat een collectie van romantische gedichten.

In Twee laat Nanna Dillen zien dat ze niet alleen excelleert in romantische poëzie, maar ook in andere stijlen haar mannetje staat.

Nanna Dillen treedt regelmatig op tijdens literaire evenementen in het land. Ook promoot ze het lezen van boeken in het voortgezet onderwijs.

Nanna Dillen herinnert ons er aan dat woorden kunnen zwemmen, zweven, ademen, bijten; dat ze leven en ze je niet loslaten.
- Anthonie Holslag
Genre
Poëzie
Aantal pagina’s
36
Uitgeverij
Heimdall
ISBN
9789491883569

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Mooie gedichten over lichtpunten.

door: Anthonie Holslag 2 likes
Aan het begin van het boek maakt Nanna de thematiek van haar gedichten duidelijk: "Aan de lichtpunten in mijn leven". En dat is ook precies waar de gedichten over gaan. De bundel begint donker. Over iemand die aan het zoeken is. ("Dobberen.") Maar langzaam zijn/haar weg vindt. Dit maakt een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic