Tweelingmuziek

3

Tweelingmuziek beschrijft het leven van de tweelingzusjes Esther en Kristinia, geboren in een groot en muzikaal gezin. De meisjes verschillen sterk van karakter en muzikale begaafdheid, waardoor hun levens een totaal andere loop krijgen. Gebeurtenissen en invloeden van buitenaf veroorzaken onverwachte wendingen. Maar de muziek blijft voor beiden bepalend.

Het boek is geschreven vanuit de optiek van hun zeventigste verjaardag. Beide vrouwen kijken terug op hun leven, maar Kristinia doet meer dan dat. Zij wil nog één keer, voor de laatste keer, op het podium staan.

Tweelingmuziek raakt aan veel onderwerpen: liefde, ontrouw, jaloezie, angst, onzekerheid, evenals Downsyndroom en antroposofie. Het verhaal speelt zich gedeeltelijk af in de verzuilde wereld van de jaren vijftig.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
22 mei 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Aspekt B.V.
ISBN
9789461537393 , 9789461538536

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 29,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 29,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (2)

om even bij na te denken

door: Silke Wimme 1 like
Met dank aan uitgeverij Aspekt voor dit recensie-exemplaar Korte inhoud Esther en Kristinia zijn tweelingzussen en binnenkort zullen zij hun zeventigste verjaardag vieren. Kristinia bereidt haar eigen solo vioolconcert voor dat ze op haar verjaardag wenst te geven. Tijdens de voorbereidingen voor...

prachtige roman!

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Het verhaal begint midden in de oorlog. De Duitsers vliegen over een huis en een tweeling ligt heerlijk te slapen in hun wiegje. Na deze gebeurtenis volg je hun levensverhaal. Dit is het bijzondere verhaal van een tweeling: Esther en Kristinia. Ze groeien op in een muzikaal gezin. Elk kind (en de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic