Twinkeling

23

In een leegstaand pension werkt Maddie onder druk aan haar nieuwe roman. De deadline nadert, maar Maddie schrijft meer en meer briefjes met de eigenaar… die ze nog nooit heeft gezien.

Hartverwarmend verhaal met een knipoog

Misverstanden om van te smullen

Tijdens een verbouwing kan schrijfster Maddie onmogelijk thuis blijven werken. Via een tip komt ze terecht in het gastenverblijf van een weduwnaar, met wie ze communiceert via handgeschreven briefjes. Al gauw groeit de beleefde correspondentie uit tot een vriendschap tussen twee mensen die van elkaar een compleet verkeerd beeld hebben. Wat gebeurt er als ze straks oog in oog met elkaar staan? De misverstanden stapelen zich op tot een hilarische climax.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
P.J. de Gier
Laatste editie
02 april 2009
Uitgeverij
AnkhHermes
ISBN
9789029719056
Advertentie

Lezersrecensies (3)

Te dun

1 like
Een heerlijk romantisch boek van 138 blz. om zo even tussendoor te lezen. Leuk en luchtig geschreven.

Recensie Twinkeling

door: Mieke Piersma 1 like
Wat een heerlijke korte roman! Lekker om zo even in een paar uurtjes tussendoor te lezen. Natuurlijk is het wel voorspelbaar, maar dit doet niets af aan het leuke verhaal. Ik heb genoten van de schrijfwijze van deze auteur (waar ik al meerdere boeken van heb gelezen en met veel genoegen!)

Recensie Twinkeling

door: Natasja Toorn 1 like
Wat een heerlijk boek was dit,alleen veel te dun,en daarom 1 puntje minder. Ik heb heel vaak met een glimlach van oor tot oor gezeten,omdat je gaat voelen wat er gaat komen. Dit is ook mijn eerste kennismaking met Deborah Raney ,en het smaak naar heel wat meer.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic