Twinkeling

0

Twinkeling: een volwassen sprookje over verliesverwerking
In dit sprookje ontmoet een moeder haar drie overleden zonen. Het verhaal is ge?nspireerd op een waar gebeurd gegeven: de vroeggeboorte en het overlijden van de drie zonen van schrijfster Monique van der Meer.
De liefdevolle ontmoetingen in Twinkeling zijn hartverwarmend. Het toont hoe de meest verdrietige periode in het leven van een vrouw omgezet wordt in een tastbare herinnering waarmee haar leven weer opnieuw glans krijgt. ?Ik wilde een positief verhaal vertellen over een tragische gebeurtenis. Ik ben moeder, ook al ziet niemand dat. Met dit sprookje geef ik mijn kinderen een plaats in mijn lichaam en in mijn leven.?
Twinkeling is een warm verhaal over liefde en verwerking. De moeder geeft haar kinderen letterlijk een plaats in haar lichaam en daardoor in haar leven. ?Overleden kinderen blijven altijd bij je. Ze zijn het waard om liefdevol te herinneren. Ik gun vrouwen (en mannen) met een soortgelijke ervaring, de warme gevoelens uit Twinkeling.?
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
10 september 2009
Uitgeverij
Attrakt B.V.
ISBN
9789460510052

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic