Typisch lexy verkering vriendinnen en ve

0

TYPISCH LEXY!
VERKERING, VRIENDINNEN EN VERVELENDE OUDERS
Ik ben Lexy Love en ik woon in een huis samen met mijn fietsen-makende vader (Martin), een op macht beluste bemoeial (mijn zus Linn, zeventien), een compleet warhoofd (mijn zus Robinia, vijftien) en een soort buitenaards wezen (mijn broertje Thor, zeven). Ook lopen er nog twee honden en vijf katten rond. En ik? Ik ben eigenlijk de enige normale persoon, al kost dat soms wel moeite...
‘En Richie/Ricardo heeft Lexy sinds die dag elke avond gebeld, zo graag wilde hij weten wat ik van de cd vond!’ Kyra plantte haar handen met een zelfvoldaan lachje achter haar hoofd.
‘O ja? Echt waar, Lexy?’ vroeg Kelly. Ze sperde haar ogen wijd open.
‘Hm-hmm,’ knikte ik.
‘Hij moet echt smoorverliefd op je zijn, Kyra!’ zei Kelly met een brede grijns.
‘Hmm,’ antwoordde Kyra onverschillig. Ze deed alsof het niks voorstelde dat ze het hoofd van een jongen zo erg op hol had gebracht dat hij haar vriendin voortdurend lastigviel met smekende telefoontjes, en zoetsappige ballades voor haar op cd zette.
‘Klinkt hij erg ongelukkig als je met hem praat, Lexy?’ vroeg Kelly. Haar stem klonk hoopvol. ‘Klinkt hij, nou ja, diepbedroefd?’
KaReN McCOMbie
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
28 februari 2006
Uitgeverij
Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.
ISBN
9789020664447

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic