Uit het duister

0

Diana Thompson lijkt haar leven op orde te hebben: ze heeft twee kinderen, een labrador en een mooi huis in een voorstad van Amsterdam. Arthur, haar liefhebbende echtgenoot, heeft een goede baan, dus hoeft het hen aan niets te ontbreken.

En toch is Diana niet gelukkig. Ze heeft tijdens haar studie iets meegemaakt dat geheim moet blijven, anders zou haar fatsoenlijke imago in één klap verdwenen zijn. Maar ze kan het niet vergeten. Sterker nog: ze moet er steeds vaker aan terugdenken.

Diana gaat op zoek naar wat er in haar keurige, geregelde leventje ontbreekt. Ze wil de hete passie terugvinden van een verboden soort liefde. Natuurlijk moet ze dat geheim houden, al wordt dat steeds moeilijker.

Ze gaat steeds verder in het verkennen van haar grenzen. Dat kan uiteindelijk niet zonder gevolgen blijven, zeker niet als ze haar hoofd verliest aan een man die zowel machtig is als gevaarlijk...
Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
03 oktober 2014
Uitgeverij
Uitgeverij Link
ISBN
9789462321915 , 9789462321922
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic