Ulftingenwest

,

0

Ulftingenwest is de ongelukkigste gemeente van Nederland. Althans, volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek. Rob Koops en Luc De Graaf twijfelen daaraan en nemen polshoogte. In zeven dagen tijd ontrafelen zij de geheimen en raadsels van Ulftingenwest. De inwoners van deze ongelukkige gemeente hebben niet zo veel op met onderzoekscijfers en bevolkingsenquêtes. Ze willen vooral zichzelf zijn.

Je doet je uiterste best om jezelf te zijn. Maar vaak kom je erachter dat dat moeilijk, saai of vervelend is. Hoe leuk, zinvol en winstgevend zou het zijn om eens in de huid van iemand anders te kruipen? Dat kan. In Ulftingenwest draait namelijk alles om de juiste rol op het juiste moment. Denk en doe als een inwoner van deze unieke gemeente en jouw wereld verandert ter plekke.

Ulftingenwest is een optimistisch boek vol voorbeelden, adviezen en tips hoe jij jouw wereld kunt veranderen en gelukkiger kunt worden
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
280
Laatste editie
16 september 2014
Uitgeverij
Lev.
ISBN
9789400504530

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic