Uli! Uli!

2

Als je goed luistert hoor je het af en toe nog. Het geluid van de fans in De Kuip, die Ulrich van Gobbel toezingen, Uli!, Uli!. Hij was ongekend populair bij Feyenoord waar hij vier keer de KNVB-beker won, twee keer landskampioen werd en in 2002 de UEFA-cup mocht vasthouden.
Toch was het leven van de goedlachse Surinaamse Nederlander niet altijd vrolijk. De veel te vroege dood van zijn vader, die zelfmoord pleegde, had een enorme impact op het gezin Van Gobbel. En na zijn actieve loopbaan raakt de verdediger in de problemen. Hij kon niet met geld omgaan en ging failliet. Ook kreeg hij een taakstraf voor het 'stelen' van zijn geleasde auto's.
Van Gobbel heeft geleerd van de tegenslagen en gaat weer lachend door het leven. Niet al zijn problemen zijn voorbij, maar dat hij bij zijn Feyenoord op Varkenoord trainingen kan geven doet hem weer lachen, schaterlachen. Luister maar goed als je bij De Kuip staat.
Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Laatste editie
10 maart 2016
Uitgeverij
Uitgeverij de Buitenspelers
ISBN
9789067971096 , 9789492199867

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Prachtkerel verdient een prachtboek

door: Johan 1 like
In dit boek is Van Gobbel ontwapend eerlijk. Je leest het en weet meteen zn probleem, Ulli doet eerst en denkt daarna. En bijna altijd om een ander te helpen. Er is gebruik / misbruik gemaakt van hem door mensen die zich vrienden noemen. Dit heeft hij natuurlijk wel zelf laten gebeuren. Maar dat is...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic