Het Ultimatum

29

Jack en Melissa McGuane hebben jaren geprobeerd een baby te krijgen. Eindelijk komt hun droom uit met de adoptie van hun dochter Angelina. Maar negen maanden nadat ze haar thuis hebben gebracht, krijgen ze een telefoontje van het adoptiebureau: Angelina's biologische vader, een tiener, heeft nooit afstand gedaan van zijn ouderlijke rechten en wil haar terug. Erger nog, zijn vader, een machtige rechter uit Denver, wil dat zijn zoon zijn verantwoordelijkheid neemt.

Als Jack en Melissa proberen het probleem op te lossen door vader en zoon te ontmoeten, blijkt er met beiden iets sinisters aan de hand te zijn. Terwijl Angelina's veiligheid steeds meer gevaar loopt, gaan Jack en Melissa tot het uiterste om hun kind te beschermen. Er begint een huiveringwekkend spel van intimidatie en bedrog?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Three Weeks to Say Goodbye
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Mariëlla Snel
Laatste editie
01 november 2010
Uitgeverij
The House of Books
ISBN
9781156101223 , 9789044325379 , 9789044329025 , 9789044325867
Advertentie

Hebban recensie

Hartverscheurend

door Anique Mulder op 21-12-2009

verbijsterend én spannend!,Na jaren van wanhopige pogingen om een kindje te krijgen, kiezen Jack en Melissa McGaune voor adoptie. Ze krijgen een prachtige dochter en kunnen hun geluk niet op. Na negen maanden klopt de vader van de biologische vader, een machtige rechter, aan om zijn kleindochter op te eisen. Er blijken fouten te zijn gemaakt tijdens de adoptie en de vader heeft nooit afstand...

Lezersrecensies (1)

door: veravb 1 like
Interessant gegeven: een adoptiekindje dat door het ontbreken van de handtekening van de biologische vader, terug naar de biologische vader zou moeten. Het echtpaar heeft 3 weken om zich voor te bereiden. Een strijd om onfrisse zaken op te graven om de overgave van het kind te voorkomen barst...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic