Ulysses Moore 4: Het eiland van de maskers

1

De gondel gleed door de lagune en liet Venetië achter zich. de watervlakte was door de ondergaande zon in vuur en vlam gezet. 'De lantaarn,' beval de Zwarte Gondelier, toen de zon verder zakte en het water steeds donkerder werd.

Op de plaatsen waar de lagune niet langer door de zon verwarmd werd, begon zich een fijne nevel te vormen. De Zwarte Gondelier voer er zonder aarzelen doorheen.
Binnen de kortste keren omringde de nevel hen als een trillende muur. Omgeven door grijsheid voeren ze over het onbeweeglijke water en ze moesten zich geheel verlaten op het richtingsgevoel van de gondelier.

Ten slotte, nadat er voor het gevoel van de kinderen een eeuwigheid was verstreken, schraapte de voorsteven over de zanderige bodem en kwam de boot tot stilstand. 'San Giorgio dell'alga,' zei de Zwarte Gondelier. Zijn gouden oorbel flonkerde in het licht van de lantaarn. - Het eiland van de maskers.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Illutraties
Iacopo Bruno
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
20 maart 2008
Uitgeverij
Baeckens Books
ISBN
9789054615613
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic