Umbrie

,

0

Groene hart van Italië
Umbrië mag dan niet aan zee liggen, het is wel gezegend met heuvels, het Lago Trasimeno, de fresco's van Assisi en Orvieto en de levendige internationale studentenscene van de Etruskische metropool Perugia. Het groene Umbrië is een regio die trouw is aan zijn tradities, waar pelgrims, wandelaars en mountainbikers even gelukkig worden als fans van de middeleeuwen. Umbrië is een streek met een schitterend landschap die veel van zijn oorspronkelijke charme heeft behouden.

Marco Polo Umbrië
In de reisgids Umbrië worden de volgende plaatsen beschreven: Città di Castello, Gubbio, Assisi, Foligno, Perugia, Lago Trasimeno, Norcia, Spoleto, Valnerina, Narni, Orvieto, Terni en Todi.
De gids bevat foto's, routes en een uitgebreide Atlas met plaatsnamenregister en een uitneembare kaart. Met ook: Insidertips, Gratis en voor niks, Typisch Umbrië, En als het regent?, Lekker relaxen, Trendy, Eten en drinken, Shoppen en De perfecte route.

Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
136
Laatste editie
24 mei 2014
Uitgeverij
Unieboek|Het Spectrum
ISBN
9789000337996 , 9789041031105
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic