Undercover-trilogie - Een uitgave van Harlequin IBS Thriller - eBundel

0

Agenten van Department 6, een particulier beveiligingsbedrijf, gaan undercover.

(1) Bloedoffer
Undercoveragenten Nate Ferrentino en Rachel Jessop krijgen opdracht om - zogenaamd als echtpaar - een sekte te infiltreren. Hun doel: genoeg bewijs verzamelen om de leider, Ethan, achter slot en grendel te kunnen zetten. Het lukt ze de sekte binnen te dringen, en Ethan ontvangt hen met open armen. Alles lijkt volgens plan te verlopen, tot Ethan Rachel uitkiest als zijn nieuwste bruid, en ze geofferd zal worden op het altaar van liefde. Nate beseft dat zijn partner in groot gevaar verkeert, maar ook dat Ethan koste wat het kost gestopt moet worden. Hij staat voor een onmogelijk dilemma: redt hij de missie, of Rachels leven?

(2) Bloedgeld
Twaalf mensen zijn in koelen bloede neergeschoten en achtergelaten in de woestijn van Arizona. Het is aan Sophia St. Claire om uit te vinden wie de dader is, want zij is de nieuwe commissaris van Bordertown en ze weet niet waar ze moet beginnen. Ze krijgt hulp van Roderick Guerrero. Hij heeft zijn werkzaamheden bij Department 6 tijdelijk neergelegd om haar te assisteren bij het onderzoek, en wat Sophia betreft is dat slecht nieuws. Omdat hij de onechte zoon van een rijke rancher uit de buurt is, is zijn verleden nogal beladen. En het feit dat zijzelf deel uitmaakt van dat verleden, maakt het er niet gemakkelijker op.

(3) Bloednacht
Op zoek naar de verdwenen zus van een cliënte, doet privédetective Francesca Moretti een lugubere ontdekking. Verscholen tussen autowrakken in een sloperij ligt een dode vrouw. Als de eigenaar van het terrein opduikt en haar met een knuppel bedreigt, verdedigt ze zich met haar nagels. Tegen de tijd dat de politie arriveert, is het lijk weg en is er niets anders te zien dan een etalagepop. En het bloedende gezicht van Butch, die beweert dat ze hem aanviel toen hij haar op zijn terrein ontdekte. Niemand gelooft Francesca. Ook niet als er in de directe omgeving een massagraf met stoffelijke resten van zeven jonge vrouwen gevonden wordt, en zij een verband legt tussen deze moorden en de verdwenen vrouw op de sloperij.

Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Lydia Meeder , Maaike van der Rijst , Nicky de Kler
Laatste editie
10 december 2013
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789461999061
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic