Vaardig handelen

0

Vaardig Handelen - Werken als bron van inspiratie, creativiteit en voldoening
Vaardig Handelen gaat over menselijke waarden - integriteit, verantwoordelijkheid, creativiteit en zorgzaamheid - die de kern vormen van alles wat wij doen.
In dit boek beschrijft Tarthang Tulku hoe werk ons in staat stelt ons volledig te ontplooien. Hij laat ons zien dat de alledaagse bezigheden een instrument kunnen zijn om harmonie en evenwicht te scheppen in onszelf en om ons heen.
Vaardig Handelen bevat vierentwintig praktische oefeningen die ons leren omgaan met tijd, veranderingen te verwelkomen, angst en schuldgevoelens los te laten en emotionele energie te transformeren.
'Tegenwoordig verliest werk voor veel mensen zijn betekenis. Deze ontevredenheid is niet beperkt tot bepaalde beroepen, achtergronden of overtuigingen, maar dringt op subtiele wijze door in ieders werk. Dit is te betreuren, want werk is een zeer effectief middel om te leren hoe we in het leven voldoening kunnen vinden. Werk kan een bron zijn van groei, een kans om meer over onszelf te leren en positieve en gezonde relaties te ontwikkelen.' - Tarthang Tulku
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
23 december 2014
Uitgeverij
Dharma, Uitgeverij
ISBN
9789073728035
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic