Vaarwel Ladybird

8

Als Nastja naar Sint Petersburg gaat om haar broer te bezoeken, komt ze te laat: Kirill Langer is dood. Zelfmoord, volgens de politie. En de toestand van de woning lijkt dit te bevestigen: de stereo-installatie en tv zijn verwoest en op de muur zijn honderden lieveheersbeestjes gekrast. Maar Nastja gelooft niet dat haar broer zelfmoord heeft gepleegd. Waarom heeft hij in spiegelschrift Vaarwel Ladybird op het raam geschreven? Waarom is er geen afscheidsbrief? En waarom belde zijn vriendin Mitsuko direct de politie, alleen omdat Kirill niet op de afgesproken tijd gekomen was? Dan vindt Nastja in Kirills jas een dreigbrief. Nu weet ze het zeker: Kirill is vermoord.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
07 augustus 2009
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789056721350 , 9789022996263
Advertentie

Hebban recensie

Platova kan beter

door Jeroen Beghin op 04-11-2006

Zo bijzonder als Doopvont van de duivel was, zo doordeweeks is Vaarwel Ladybird. Van de magie van een betoverend schilderij naar het in misdaadland alledaagse verhaal van een zus die niet gelooft in de zelfmoord van haar broer. Toch is Vaarwel Ladybird allesbehalve een mislukking. Dat is vooral te danken aan Platova's zin voor humor.


De dertigjarige kaasmaakster Nastja stelt bij aankomst in...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic