Vallen en helpen opstaan

1

JeeWee heeft een goede baan als wijkverpleegkundige in de thuiszorg. Op zijn palmares prijkt bovendien een succesvolle debuutroman. Hij is jong en succesvol. Alles lijkt hem aan te komen waaien. Maar sinds zijn intrede als schrijver heeft hij geen letter meer op papier gekregen en kan hij steeds slechter omgaan met alle narigheid die hij op zijn werk als wijkverpleegkundige tegenkomt.
Om de beelden die continu door zijn hoofd spoken te verbannen, probeert hij van alles om er maar niet aan te hoeven denken; van obsessief sporten, tot drank en drugs. De beelden krijgen steeds meer de overhand, terwijl zijn menselijkheid langzaam maar zeker lijkt te verdwijnen.

Deze roman speelt zich af tegen de achtergrond van het wel en wee in de Nederlandse thuiszorg en van de ingrijpende veranderingen die daar gaande zijn.

Over de auteur: J.W. Jansen (33) is werkzaam als wijkverpleegkundige in de thuiszorg. 'Vallen en helpen opstaan' is zijn debuutroman.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
116
Laatste editie
15 februari 2016
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
ISBN
9789491826368

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 16,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 16,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Als een wervelwind door de thuiszorg

door: Carel Hendriks 1 like
Ik heb niks met de thuiszorg. Ik lees de koppen erover in de krant, maar blader dan al snel door, want ik heb er geen behoefte aan om geconfronteerd te worden met al die vreselijke verhalen die daar op dit moment gaande zijn. Zeker niet nu ik zelf steeds dichter bij de pensioengerechtigde leeftijd...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic