Vals beschuldigd

7

Elaine gaat in de zomervakantie met haar ouders naar een saaie camping in Frankrijk. Ze heeft er geen zin in, maar tot haar verbazing wordt het de leukste vakantie ooit. Ze trekt op met een hecht groepje Nederlandse jongeren. Wanneer Bart, een knappe jongen, op de camping verschijnt, kan haar vakantie niet meer stuk. Bart woont bovendien in dezelfde stad als zij. Dit wordt meer dan een vakantieliefde! Maar op de dag van Elaines vertrek wordt hij dood in de rivier bij de camping gevonden. Is hij van de rotsen gegleden? Via social media houden de rouwende vrienden contact met elkaar. Langzaam maar zeker ontstaat er een sfeer van wantrouwen. Er worden roddels en leugens over Elaine op internet geplaatst, evenals privéfoto’s en een medisch rapport. Waarom willen ze haar leven verwoesten?
Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
21 juni 2012
Uitgeverij
Pimento
ISBN
9789049925734 , 9789049925888
Bestel dit ebook vanaf  €6,49 bijLezersrecensies (1)

Recensie Vals beschuldigd

door: Mieke Piersma 1 like
Een aardig boek voor tussendoor. In het begin van het verhaal wordt Elaine afgeschilderd als een arrogant en verwent nest. Geleidelijk aan kom je er achter waarom ze zo'n houding aanneemt en wat haar achtergronden zijn. Uiteindelijk wordt ze beschuldigd van moord en komt ze er achter waarom...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic