Vampier in mijn bad, de

0

Brenda Seabroke
De vampier in mijn bad
Jeff is niet zo gelukkig wanneer hij met zijn moeder verhuist naar een griezelig oud huis. Er is niemand waar hij mee kan optrekken – met uitzondering dan van het vervelende buurmeisje Alison, bijgenaamd Vleermuisoor – en er gebeurt nooit iets.
Dit is zo tot hij de vampier Eugene ontdekt. Die zit opgesloten in een ouwe koffer. Eugene is een erg ongewone vampier: hij is gek op knoflook, haat bloed, en is in erg slechte conditie – wat wil je na 150 jaar opgesloten zitten in een koffer!
Maar een goeie vampier helpen is niet altijd leuk. Hoe verberg je hem bijvoorbeeld, terwijl hij je ook nog de oren van het hoofd eet, wat dan weer handenvol geld kost.
En dan begint pas de herrie, want plotseling verschijnt Louis Vennard op het toneel, een neef van Eugene, en hij is de meest snode en sterkste van alle vampiers.
Slaagt Jeff erin deze boze bloedzuiger te weerstaan, of zal hij en Alison in de wereld van de ondoden belanden?
ISBN 90 5016 378 5
NUR 282
Omslag Dirk Lodewijckx
Vertaling Annechien Oldersma
Pag. 136 pagina’s gebonden
Prijs 12,50 €
Vanaf 8 jaar
AUTEUR
Brenda Seabroke schreef reeds vele jeugdboeken. Ze woont in een bos van 81 hectare, met haar echtgenoot en véél lievelingsdieren.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
30 september 2002
Uitgeverij
Uitgeverij Clavis B.V.B.A.
ISBN
9789050163781

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic