Van de slager

0

Vlees kiezen, kopen en bereiden Voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste stuk rundvlees kiest en het meest verse stuk varkensfricandeau, waar je de beste kip koopt, en hoe je het best lamsvlees kunt bereiden. Met uitgebreide beschrijvingen van technische aspecten zoals het bewaren en snijden, en ruim 120 klassieke recepten. Met interessante verhalen uit het verleden en de tradities die bij vlees horen. In deze nieuwe culinaire reeks staat steeds één product centraal. Vervolgdelen zullen onder meer gaan over groente, brood en vis. Passend bij slow food en een bewuster, gezonder en eerlijker manier van koken en leven.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
15 augustus 2008
Uitgeverij
Terra
ISBN
9789058978806

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic