Van hand tot hand

, ,

18

Kasker Rampart is een drijvend boorplatform op de Noordelijke IJszee. Het functioneert niet meer, en een harde kern van vijftien man personeel probeert met moeite de verveling en wanhoop op afstand te houden terwijl ze wachten op het schip dat hen naar huis moet brengen.

Maar wat de ploeg op het boorplatform niet weet, is dat de wereld voorbij hun bevroren horizon in de greep is van een verwoestende pandemie. Tv- en radiostations houden een voor een op met uitzenden. Wanneer de voedsel- en brandstofvoorraden opraken, zit er niets anders op dan te proberen de ijzige poolwinter te overleven en daarna op eigen kracht te proberen naar huis te komen. Ze strijden tegen honger en onderkoeling, zich niet bewust van een dodelijk virus dat ook hen zal bereiken?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Outpost
Genre
Literaire non-fictie
Vertaald door
Jacques Meerman
Aantal pagina’s
191
Laatste editie
08 november 2011
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022561119 , 9789460231537
Advertentie

Lezersrecensies (4)

Van hand tot hand

door: M.Jeanne 1 like
Het ebook dat ik met die titel gelezen heb van Anna Maria Scarfo is niet het boek dat beschreven staat als je het intikt bij hebban. Dat ging over een boorplatform. Ik heb wel het waargebeurde verhaal gelezen die in de recensies beschreven zijn. het is niet goed geschreven naar mijn persoonlijke...
ebook

.

door: Saskia 1 like
Heftig verhaal over Anna Maria die op jonge leeftijd steeds weer verkracht wordt in groepsverband. Ondanks deze gruwelijke feiten vind ik het boek afstandelijk geschreven en wat gebrekkig, waardoor het ook niet veel met me deed.

door: Herman van der Ploeg 1 like
Is niet vertaald door Jacques Meerman, maar door Herman van der Ploeg

Recensie Van hand tot hand

door: Saskia Nobels 1 like
Zoals eigenlijk bijna alle waargebeurde verhalen was ook deze weer vrij heftig. Ongelooflijk wat Anna Maria allemaal meegemaakt heeft en erg moedig dat ze op een gegeven moment toch aangifte heeft gedaan. Maar dit alles wil niet zeggen dat ik het boek goed geschreven vond, want dat is naar mijn...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic