Van het een komt het ander. De keuken van Brigitte B.

1

Artikelen 1

Van het een komt het ander. De keuken van Brigitte B is een persoonlijk kookboek. Brigitte neemt je mee in haar keuken en in haar denken. Door dit boek ga je jouw eigen repertoire op een leuke, ontspannen manier uitbreiden. Met plezier en nieuwsgierigheid 'naar meer'. Zo zal je ontdekken 'van het een komt het ander'.
"Mijn hart lag altijd al bij eten, al was ik me daar eerst niet zo van bewust. Ik hield van lekker eten in restaurants en met vrienden. Ik kon goed proeven, dat wel. En genieten. Misschien werd ik daarom wel culinair journalist, waardoor ik de kans kreeg te schrijven over de wereldkeuken en over top-koks. Mooi werk dat me ook nieuwsgierig maakte naar hoe een bijzonder gerecht ontstaat. Het begon simpel, met kleine ontdekkingen (saffraan is bijvoorbeeld fantastisch in de risotto). En van het een kwam het ander (met diezelfde saffraan kun je een heerlijke 'happy food' dressing met oranjebloesem maken). Zo ging het verder. Een prachtige ontdekkingstocht die nooit ophoudt. Vandaar mijn motto: 'van het een komt het ander.'"

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
100
Laatste editie
01 mei 2015
Uitgeverij
Ef & Ef Media
ISBN
9789090289328


Artikelen over Van het een komt het ander. De keuken van Brigitte B.

  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

    Jeanette van Culinette's Kookpunt Hebban Recensent

Een zonnig boekje en zeker geen miskoop

Tot het moment dat ik dit boek in handen kreeg had ik nog nooit van Brigitte Bormans gehoord. Nu is dat niet zo heel erg vreemd want sinds 2004 is ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies en de jaren daarvoor was ze o.a. freelance redacteur waarbij ze zich specialiseerde in gastronomie en zich zodoende “culinair journalist” mocht noemen.

Dat koken en eten een passie zijn voor Brigitte maakt dit...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic