Van Pietersplein naar Pieterberg

,

0

Na vier jaar voorbereiding voerden Hannie en Jan Bijen in het voorjaar van 2000 hun voornemen uit om een voetreis naar Rome te maken. In verband met het weer besloten ze, in Rome te beginnen en naar huis te lopen, zodat ze de zon in de rug hadden. Zij hielden een dagboek bij en brachten via hun website verslag uit van hun wederwaardigheden. Ze koppelden een goed doel aan hun reis. Ze werden per kilometer gesponsord en het geld kwam ten goede aan de stichting Toon-Hermansinloophuizen voor kankerpatiënten. Velen vroegen hen, om hun dagboekaantekeningen in boekvorm uit te geven en daar is het bij deze van gekomen.
In het boek 'Van Pietersplein naar Pietersberg' vertellen Hannie en Jan Bijen op aangename wijze en met oog voor detail wat ze allemaal meemaken. Het boek is doorspekt met informatie over landen en routes en is zeer geschikt voor mensen die (delen van) een soortgelijke tocht willen maken. De familie Bijen weet het enthousiasme voor wandelen uitstekend en overtuigend over te brengen.
Het verhaal is voorzien van kaartjes en foto's. Achterin staat meer informatie over de afgelegde afstanden. In aparte kadertjes staan wederwaardigheden over de reis.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen , Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
162
Laatste editie
09 mei 2006
Uitgeverij
Gopher B.V.
ISBN
9789076953557

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic