Vandaag geen stress, met PSYCH-K

1

`Vandaag geen stress: `en morgen dan? Morgen is het ook weer `vandaag Net zoals in ons onderbewuste, daar is het ook altijd `nu. Daarom kan één enkele gebeurtenis die ons leven `op zijn kop zet ons jarenlang in de ban van stress houden. Hoe dit mechanisme werkt en hoe we de gevolgen van trauma eenvoudigweg kunnen transformeren, lees je in dit boek. Het is de naslag van jarenlang onderzoek, uitgelegd in eenvoudige bewoordingen, toegankelijk gemaakt met 77 getuigenissen.

Als we stressen, zijn we niet wie we écht zijn, we hebben namelijk `ons hele brein niet paraat, delen van onszelf zijn ontoegankelijk. Dat is te verhelpen door PSYCH-K, een `eeuwenoud proces dat nu toegankelijk wordt voor iedereen. Door PSYCH-K te gebruiken gaat onze wereld open. We krijgen vrije keuze over hoe we ons voelen, wat we denken en hoe we handelen. Vrede met onszelf, met anderen en onze wereld ligt binnen handbereik.

Over de auteur:
Marina Riemslagh heeft zich jaren ingezet in de begeleiding van mensen. Eerst werkte ze als verpleegkundige in psychiatrie, nadien als pastor en als ethicus in ziekenhuizen. Ze zette begeleiding op van vrouwen na abortus. Nadien deed ze kwalitatief onderzoek en promoveerde ze op hoe het kom dat we ons niet fair gedragen. Haar eigen zoektocht `correct met anderen te willen omgaan leidde haar naar PSYCH-K, een methode om ons gedrag te herprogrammeren in ons eigen en andermans hoogste belang.

Kijk ook op http://www.nostress.today/ voor meer informatie over dit boek.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
235
Laatste editie
16 december 2014
Uitgeverij
eBookPoint
ISBN
9789491442728
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic