Vanessa

2

Als op een dag de flamboyante linkse kunstenaar Jordan Groves het reservaat in de Adirondacks aandoet, waar vier welgestelde gezinnen ’s zomers verblijven, verandert hun leven op slag. Terwijl het land gebukt gaat onder de Grote Depressie, viert het gezelschap zoals elk jaar Onafhankelijkheidsdag op het buiten van de beroemde hersenchirurg dokter Cole. Die avond overlijdt dokter Cole aan een hartaanval, en stapt zijn 29-jarige adoptiefdochter Vanessa – een bloedmooie, eigenzinnige vrouw met een schandelijke reputatie op het gebied van mannen – in Jordan Groves’ vliegtuig. Algauw valt de kunstenaar ten prooi aan de mysterieuze Vanessa en ontdekt hij dat ze een duister, goedbewaard familiegeheim met zich meedraagt.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Ineke Willems
Laatste editie
11 juli 2009
Uitgeverij
Signatuur
ISBN
9789056722869
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Beeldend

door: Yenca Van 1 like
Russell Banks beschrijft zijn personages en de plaatsen waar zij zich bevinden heel levendig. Vooral het reserve in de Adirondacks em het huis van kunstenaar Jordan Groves kan ik zo voor me zien. Wat ik wel mis is de tijdgeest. Er wordt wel verwezen naar de ontwikkelingen in de wereld.Er wordt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic