Vanuit het graf

3

Twaalf jaar lang heeft de Sandpoint Strangler in Seattle zijn gruweldaden kunnen verrichten. In de omgeving van de universiteit zijn elf vrouwen verkracht en gewurgd, allen op dezelfde manier. De hoofdverdachte, Ellis Purcell, heeft nooit bekend. Vóór het onderzoek zo ver komt dat hij gearresteerd kan worden, pleegt hij zelfmoord. De moorden stoppen; de zaak wordt gesloten.
Madison Lieberman, Purcells dochter, zou willen dat ook zij de zaak kon sluiten. De afgelopen jaren zijn een nachtmerrie voor haar geweest, met als gruwelijk dieptepunt de zelfmoord van haar vader, wiens onschuld ze altijd te vuur en te zwaard heeft verdedigd. Dan ontdekt ze iets in de kruipruimte van haar ouderlijk huis wat de nachtmerrie in alle hevigheid doet herleven. Was haar vader dan toch schuldig?
Caleb Trovato - ten (tijde van de eerste moorden werkzaam bij de politie van Seattle - is er altijd van overtuigd geweest dot Purcell de seriemoordenaar was, en diens dood verandert daar niets aan. Tot zijn ex-schoonzus wordt vermist. Ze past precies in hel slachtofferprofiel van destijds: jong, tenger, woonachtig vlakbij de universiteit... Eén ding is zeker: het onderzoek moet heropend worden. Dus als Madison Lieberman haar koetshuis te huur aanbiedt, ziet Caleb zijn kans schoon.
Als je dit boek hebt gelezen, rijst de vraag hoe goed je je geliefden wérkelijk kent...' -WRITERS UNLIMITED
BRENDA NOVAK was een geslaagde zakenvrouw, maar toen bleek dat haar babysitter de kinderen drogeerde om ze rustig te houden, besloot ze dat het tijd was om een nieuwe weg in te slaan. Ze koos een beroep dat ze thuis kon uitoefenen en werd schrijfster. Inmiddels zijn er diverse succesvolle titels van haar hand verschenen.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
30 april 2007
Uitgeverij
N&L Publishing
ISBN
9789085500988 , 9789034751485 , 9789402755671
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic