Vastberaden

58

Top25's 1
De elfjarige Cooper Sullivan vindt het maar niks dat hij de zomer bij zijn grootouders en hun paarden moet doorbrengen. Dat verandert als hij hun buurmeisje ontmoet, Lil Chance, die niet meisjesachtig is met haar honkbalobsessie. En dat paardrijden blijkt ook wel mee te vallen. Na deze eerste zomer komt hij elk jaar terug en de vriendschap tussen Cooper en Lil groeit uit tot een overweldigende liefde.

Lil heeft een heel duidelijk beeld van wat ze met haar leven wil: bioloog worden en dieren beschermen. Cooper heeft moeite met het keurslijf waarin hij door zijn ouders is gepropt, wordt detective in New York en blijft weg uit de bergen waarin hij en Lil elke zomer doorbrachten.

Twaalf jaar later keert hij terug om voor zijn grootouders te zorgen. Als een wandelaarster dood wordt aangetroffen, moeten Cooper en Lil samenwerken om achter de identiteit van de moordenaar te komen. Kunnen ze dit doen zonder de net geheelde wonden open te trekken?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Black Hills
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Iris Bol
Laatste editie
24 juni 2013
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022552780 , 9789022565704 , 9789022568620 , 9789460236075 , ...
Advertentie

Lezersrecensies (1)

door: E. van Dijk 1 like
Ik kende deze schrijfster nog niet, maar was de naam al meerdere keren tegengekomen. Nu dan een boek meegenomen van de bibliotheek en het bleek haar meest recente boek te zijn.
Het is een goede mengeling van romantiek en actie. Het decor voelt levensecht aan. De beschrijving van de dieren is...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic