Vaste grond

19

Thunder Point Cooper blijft nooit lang op dezelfde plek. Maakt hij voor Sarah een uitzondering? Deel 1 Cooper is net van plan om langs te gaan bij Ben, een vriend van hem, als hij bericht krijgt dat deze is verongelukt. Toch reist hij af naar Thunder Point, het plaatsje waar Ben aan het strand een bar runde. Hij wil zijn vriend de laatste eer bewijzen, en daarna trekt hij weer verder. Dan hoort hij dat Ben hem een stuk land aan de kust heeft nagelaten. Het ziet er dus naar uit dat hij nog even zal moeten blijven Na een pijnlijke scheiding is Sarah Dupre helemaal klaar met mannen. Ze heeft ze trouwens ook niet nodig, want ze heeft genoeg aan haar boeiende baan bij de Kustwacht en aan de zorg voor haar broertje. Als Cooper haar pad kruist, en ze moet toegeven dat de aantrekkingskracht tussen hen tweeën overweldigend sterk is, is ze dan ook niet blij. Cooper wil niets liever dan verder reizen, en Sarah blijft het liefst veilig in haar eigen wereldje. Waarom kunnen ze elkaar dan niet loslaten?

Verschenen in
Serie
Thunder Point
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Helena Wiedijk
Laatste editie
18 maart 2014
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789402501360

Lezersrecensies (1)

Weer heerlijk vertrouwd

door: Natasja Toorn 1 like
Vaak als ik niet weet wat ik wil gaan lezen neem ik een boek van Robyn Carr, dan weet ik gewoon zeker dat ik daar mijn rust en ontspanning in vind. Maar dit was een totaal nieuwe serie, en is dan ook maar weer afwachten of hij net zo mooi is zoals Virgin river. Nou ik zat er meteen weer in, en deze...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic