Vederland

0

Top25's 1
Zomervakantie vol verrassingen...

Voor Arnoud begint een van de vreemdste vakanties uit zijn leven, wanneer hij naar Deemstervelde trekt voor de begrafenis van zijn grootmoeder. Zijn vader besluit om er de zomer door te brengen. Maar een saai dorp vol oudjes is niet bepaald Arnouds idee van een ideale vakantiebestemming!

Gelukkig heeft hij al snel zijn handen vol met de pittige Rebecca en uilenman Titus. Hun nachtelijke tochten zijn een goed afleidingsmanoeuvre voor alle vragen in Arnouds hoofd. Of niet? Want wat is de mysterieuze erfenis die zijn grootmoeder hem nalaat? Waarom zwijgt het dorp in alle talen over de oorlog? En wie woont in het vervallen landhuis?

Het debuut van Jan De Leeuw is gevat, spannend en humoristisch. Als Arnoud in het verleden graaft, ontdekt hij niet alleen de puzzelstukken van een onverwacht verhaal, maar ook een beetje van zichzelf. Niet makkelijk met een hoofd vol dromen en een buik vol kriebels.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Aantal pagina’s
216
Laatste editie
23 juni 2004
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059081109
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic