Veerkracht

1

In Nederland zijn ongeveer 100.000 mensen relatieverslaafd, toch is daar weinig over bekend. Relatieverslaving houdt in dat je een 'relatie' aangaat met een foute persoon. Je stopt er van alles in deze relatie, maar je krijgt er alleen een bak ellende voor terug. Mensen die in therapie gaan worden net zo behandeld als gokverslaafden. In Veerkracht wordt beschreven hoe de hoofdpersoon door humor, leuk werk (basisschoolleerkracht), therapieën en wilskracht haar relatieverslaving te boven komt.

Veerkracht gaat niet alleen over relatieverslaving, maar heeft ook interessante passages over het onderwijs en hoogsensitiviteit. Verder wordt ook de geschiedenis van haar Surinaamse familie beschreven.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
01 april 2014
Uitgeverij
Boekscout.nl
ISBN
9789402206371
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Een diepe indruk

door: Jasper B. 1 like
4 dagen geleden ben ik begonnen met dit prachtige boek. En hoewel ik verwachtte dat het een simpele autobiografie zou zijn, viel het me alles mee. Wat een prachtig verhaal en wat een wijze lessen vertelt Lucille. Omdat ik Lucille persoonlijk ken, denk ik, dat ik me sneller in haar kan verplaatsen....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic