Veertig

0

Veertig is de herziene tweede druk van 'Voeken'.
Hugo Nero wordt veertig. Hij trekt het niet meer. Als het aan hem zou liggen, zou 'ie vertrekken, voor onbepaalde tijd, met onbekende bestemming. Maar hij kan niet zomaar weg. Hij kan de deur niet achter zich dicht trekken, want kinderen vragen om aandacht en de hypotheek moet afbetaald. Hij blijft werken in een baan die hem niet meer interesseert.
Hugo Nero zoekt naar uitwegen. De midlifecrisis heeft hem in verwarring achtergelaten. Hij is gelukkig gescheiden, maar wat moet hij nu?
Dit jaar gaat hij op reis. Niet voor altijd en niet zonder plan, wel voor lange tijd en wel alleen. Hij gordt zijn rugzak om en vertrekt naar het zuiden. Tien weken trekt hij langs het werelderfgoed, langs de schatten uit de Griekse en Romeinse oudheid. Het is heet en stoffig en overal vindt hij slecht gestapelde stenen. Hugo is op zoek naar iets, dat ook onder oude stenen niet te vinden is.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
03 juni 2013
Uitgeverij
Thomax
ISBN
9789081988438

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic