Veganisme is niet meer weg te denken anno 2019
en is een keuze die steeds meer mensen maken.
Het aanbod in de winkels wordt steeds groter, zo
ook de behoefte om zelf de lekkerste veganistische
zuivelvervangers te maken. Dit praktische boek laat
niet alleen zien hoe, maar geeft ook talloze variaties
waardoor zelfgemaakte plantaardige zuivelvervangers
nooit vervelen.
‘Boter’ kun je maken van diverse noten en zaden of
op basis van kokos: elke variant heeft z’n specifieke
eigenschappen. Zo is hazelnotenboter uitermate
geschikt om te bakken of voor het aanmaken van
dressings terwijl pecannotenboter zich juist goed
leent voor het maken van desserts.
Maak diverse soorten melkvervangers, yoghurts en
kazen; lekkere roomkaas of de perfecte vervanger van
Parmezaanse kaas. Vegan zuivel geeft goede uitleg
over de diverse basisproducten die nodig zijn om
zuivel te vervangen en de benodigde keukenapparatuur.
Als bonus geeft het boek recepten voor
het maken van koekjes, taarten, ijs, karamelsaus en
meer.
en is een keuze die steeds meer mensen maken.
Het aanbod in de winkels wordt steeds groter, zo
ook de behoefte om zelf de lekkerste veganistische
zuivelvervangers te maken. Dit praktische boek laat
niet alleen zien hoe, maar geeft ook talloze variaties
waardoor zelfgemaakte plantaardige zuivelvervangers
nooit vervelen.
‘Boter’ kun je maken van diverse noten en zaden of
op basis van kokos: elke variant heeft z’n specifieke
eigenschappen. Zo is hazelnotenboter uitermate
geschikt om te bakken of voor het aanmaken van
dressings terwijl pecannotenboter zich juist goed
leent voor het maken van desserts.
Maak diverse soorten melkvervangers, yoghurts en
kazen; lekkere roomkaas of de perfecte vervanger van
Parmezaanse kaas. Vegan zuivel geeft goede uitleg
over de diverse basisproducten die nodig zijn om
zuivel te vervangen en de benodigde keukenapparatuur.
Als bonus geeft het boek recepten voor
het maken van koekjes, taarten, ijs, karamelsaus en
meer.