Vegetarisch - da's pas koken

0

De moderne samenleving bestrijdt zwaarlijvigheid, de alomtegenwoordige en ongezonde fastfoodindustrie en onhygi?nische vleesverwerkingsindustrie. Het is dus geen wonder dat veel mensen met een zucht van verlichting overstappen op vegetarisch koken. De vooroordelen tegen vegetarische koken kennen we allemaal: angst voor gebrek aan diversiteit en kwaliteit, borden vol droge granen tegen een achtergrond van slappe, overkookte broccoli. Vegetarisch spreekt deze mythes tegen en wil de bezorgde chef geruststellen en inspireren. Dit kookboek bewijst dat een goed vegetarisch dieet absoluut niet afgezaagd of alledaags hoeft te zijn. Neem een knapperige peultjessalade en een lekkere falafel? of misschien gaat u voor de auberginespiesen, met daarnaast wat kruidig naanbrood?
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Laatste editie
14 februari 2006
Uitgeverij
Rebo Productions B.V.
ISBN
9789036618564
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic