Veggie/Vlees

0

Vegetariërs, flexitariërs en klimatariërs kiezen bewust voor vleesvervangers. Maar wat als andere mensen aan de eettafel minder overtuigd zijn van een leven zonder vlees? Hoe combineer je die twee voorkeuren?

Jorun Verheyden selecteerde in Veggie/Vlees allerlei recepten die zowel mét als zonder vlees lekker en gezond zijn. Eén gerecht kan met kleine aanpassingen voldoen aan de eisen van iedereen die mee-eet, vegetariër of vleeseter. De twee variaties per recept zorgen voor minder kookwerk en een gezellige maaltijd waarbij beide keuzes gelijkwaardig zijn.

Een boek boordevol verrassende combinaties die leiden tot ware smaakexplosies. Veggie/Vlees levert dan ook heel wat nieuwe inspiratie op, of je nu kiest voor veggie of vlees.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
228
Laatste editie
03 september 2016
Uitgeverij
Davidsfonds/Infodok
ISBN
9789059087705

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 27,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 27,50
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic