Venetie en Veneto

, ,

0

Romantisch en toeristisch
Het aantal bezienswaardigheden in Veneti? is eindeloos. Aan de Piazza San Marco, het hart van de stad, staan de grote Basilica San Marco, die bijna niet in ??n keer te bezichtigen is, het Dogenpaleis en vele winkels en restaurants. Geen toerist kan Veneti? hebben verlaten zonder een tochtje met een gondel te hebben gemaakt.
Door zijn afwisselende karakter is Veneto een van de boeiendste regio's van Itali?. De oude steden, elk met hun eigen historie, liggen verspreid over het schitterende landschap.

De Capitool Reisgids Veneti? & Veneto
In de reisgids is Veneti? opgedeeld in vijf wijken, met een apart deel over de Lagune-eilanden. Veneto is opgedeeld in De vlakte van Veneto, Verona en het Gardameer en de Dolomieten. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Voor liefhebbers is er een aantal wandelingen uitgestippeld. Ook heeft deze reisgids een handige uitneembare kaart.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
24 januari 2014
Uitgeverij
Van Reemst
ISBN
9789000334476 , 9789047518631
Bestel dit ebook vanaf  €5,49 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic