Ver van huis

Ver van huis

12
Gelezen 12 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 10 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
‘Ver van huis’ van Charles Martin is een prachtige roman over een verloren zoon en de helende kracht van muziek.Op zijn achttiende verlaat singer-songwriter Cooper O’Connor het huis van zijn vader voorgoed, op naar een glanzende muziekcarrière. Althans, dat verwacht hij. Maar algauw is hij alles kwijt. Na vijf moeizame jaren wordt hij verliefd op Daley Cross en haar prachtige stem. Hun vriendschap groeit, maar voor hij zijn liefde kan bekennen, wordt hem een misdaad in de schoenen geschoven, schiet iemand hem neer en laat hem achter in een brandend huis. Wonder boven wonder overleeft hij, maar zijn stem is voor altijd beschadigd: hij zal nooit meer zingen.
Hij keert terug naar de bergen van Colorado. Daar hoopt hij antwoorden te vinden op zijn vragen. Op vergeving en verzoening met zijn vader is geen kans meer, maar hij besluit zijn gave in te zetten om anderen te helpen, hopend dat er op een dag bevrijding komt.
Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
Voorhoeve
Laatste editie
07 februari 2017
ISBN
9789029726429 , 9789029726412 , 9789043531641
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 12,50 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Muziek en religie in de hoofdrol

door: José R. 1 like
Cooper O'Connor is de zoon van een tentprediker. Hij heeft een enorm muzikaal talent dat hij graag naar de grote podia wil brengen. Maar Cooper voelt zich daarin tegengehouden door zijn vader die een andere visie op muziek maken heeft dan de muziekindustrie. Een en ander escaleert en na een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook