Verboden verlangen

25

Spots 1

Lucas heeft zich nooit echt gebonden aan een vrouw. Hij had nooit eerder de behoefte gehad om zich te binden. Wanneer zijn twee beste vrienden de ware liefde gevonden hebben blijft hij alleen achter. Meer en meer begint hij zich te ergeren aan zijn eenzame leefstijl. Tot hij op het huwelijksfeest van zijn vriend Jonas een meisje ontmoet die zijn hart veroverd bij de eerste blik. Helaas is ze twaalf jaar jonger dan hem, en het jongere zusje van zijn beste vriend. Melanie Soetens heeft net haar studie in het buitenland beëindigd als ze naar België afreist om voor haar vaders bedrijf te werken. Wanneer ze Lucas ontmoet op het huwelijksfeest van haar broer wil ze niks liever dan zich in zijn armen storten. Ook al is ze zeker dat Lucas dezelfde gevoelens voor haar heeft, toch probeert hij haar op een afstand te houden.

Verschenen in
Serie
Verlangen (3)
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
25 juni 2018
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402136050


Door lezers

Feelgood Club / Het kerstverhaal van Stefanie van Mol
20 december 2017 9 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €8,95 bijLezersrecensies (1)

Super

door: makeki 1 like
Derde deel En weer heb ik genoten. De liefde tussen lucas en melanie is heerlijk om te lezen. Heb helemaal meegeleefd in dit heerlijke boek. Er is maar 1 nadeel aan deze serie, en dat was dat hij veel te snel uit was

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic