Verbonden in verwondering

0

In dit openhartige boek legt Annelies Brakel uit hoe liefde en verlangen, kwetsbaarheid en eenzaamheid met ziekte en gezondheid zijn verweven.
Door de ziekte multiple sclerose en de ontmoetingen met haar grote liefde is ze op zoek gegaan naar haar ware zelf. Deze liefde heeft haar lichtvonk aangeraakt. Zij deelt haar levensreis met anderen en nodigt zo de lezer uit om naar zichzelf te kijken. Dit boek is een liefdesode aan wie we in wezen zijn. Het laat zien hoe ziek je kunt worden als je je diepste wezen ontkent en ook, wat je moet doen, om alles weer met elkaar in verbinding te brengen.
Uit het voorwoord:
Boeiend en gewaagd legt zij haar liefdesleven, ziekte en gezondheid bloot; gelijktijdig ontvouwt zich een zoektocht naar de verborgen kennis van het stoffelijk lichaam. De lezer wordt meegezogen in een meeslepend verhaal en krijgt daarbij inzicht en gewaarwording in de opbouw van het menselijk lichaam. Ze correleert wetenschappelijke onderzoeken met de chakra's en komt tot opmerkelijke bevindingen.
Stuart Wills, longarts
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
197
Laatste editie
15 november 2013
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089545824

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 16,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 16,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic