Verbonden met jou

1

Verbonden met jou van Gea Veldkamp, een levensechte roman over leven met een autistische man.

Het raakt haar tijdens een weekendje aan zee ineens als een mokerslag. Onlangs heeft Emma het rapport gekregen waaruit blijkt dat haar man, Stijn, een autistische stoornis heeft. Hoewel ze het al heeft vermoed sinds ze ontdekten dat hun zoon autistisch is, is de definitieve bevestiging heel zwaar voor Emma. Is er nu werkelijk geen leven meer mogelijk zonder vaste patronen, die voor haar juist zo beklemmend aanvoelen?

Net op het moment dat Emma in haar diepste dal zit, vindt ze herkenning in onverwachte hoek. Haar schoonmoeder Margriet had óók een autistische man en zoon. Zij geeft Emma haar dagboek uit die tijd en helpt haar om van haar gezin weer een geheel te maken.

Gea Veldkamp debuteert met Verbonden met jou, een diep doorvoelde roman over een vrouw die alles voor anderen doet, tot ze erachter komt dat ze zichzelf heeft weggecijferd. Veldkamp schrijft met veel betrokkenheid en liefde over Emma's pad naar een gelukkiger huwelijk en gelukkiger zelf.
Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
01 december 2015
Uitgeverij
Omniboek
ISBN
9789401904902 , 9789401904919

Hebban recensie

Levensechte roman over getrouwd zijn met een autistische man

door Saskia Schouten op 22-11-2016

Als Emma met haar gezin een weekendje aan zee is, realiseert ze zich hoe moeilijk ze het heeft. Haar man Stijn en zoon Stefan lijden allebei aan autisme en Emma vindt het steeds zwaarder worden. Ze vindt het heel beklemmend dat alles volgens vaste patronen moet verlopen. Emma krijgt last van hyperventilatie en als ze het helemaal niet meer ziet zitten en huilend roept dat ze niet meer kan, komt...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic