Verborgen geheimen

2

David Heemskerk knappe veertiger is vader van twee puberdochters en CEO van Jurolies Fashion. Getrouwd met Juul. Hun huwelijk is in een gezapig level beland en de seks stelt niet zo veel meer voor. David daarentegen heeft charisma en straalt macht uit. Bovendien nog adembenemend knap. Zijn stapavondjes met zijn beste vriend Rens lopen danig uit de hand, wat bepalend is voor zijn huwelijk. Vreemdgaan en daten is wat hen bezighoud. David heeft zijn handen vol aan zijn twee geheime dates. Juul ondervind er last van en gaat tijdens haar zakenreis in Barcelona volledig los. Wat resulteert in een onenightstand in een VIP club. Toch volgt er een keerpunt bij David. De kick en de spanning die het gaf is inmiddels veranderd in onrust, verveling en spijt. Een confrontatie is onvermijdelijk. Is hun huwelijk er wel tegen bestand?
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
08 januari 2016
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402144062 , 9789402146790

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Verborgen geheimen..

door: Moni 1 like
Verborgen geheimen betreft de huwelijksproblemen van een echtpaar van rond de veertig. Hoofdpersoon David is de CEO van een eigen modeconcern en getrouwd met zijn rechterhand Juul. Door onbegrip en gebrek aan vurige passie ontstaat er geleidelijkaan een wig tussen hen. Een heftige...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic