Verdraaid goed

7

Tijdens haar studie in Rotterdam zit Crystal niet lekker in haar vel. Als ze aangesproken wordt door haar studiegenootje Mandy weet ze niet goed wat ze daarmee aan moet. Ze observeert hoe Mandy met anderen omgaat, was zij zelf maar zo zelfverzekerd. Crystal ontwijkt zoveel mogelijk mensen, ook haar huisgenoot Mark.
Met muziek op, meestal van Michael Jackson, fietst ze door haar woonplaats Den Haag als fietskoerier. Dan dagdroomt ze van werken als dj. Als ze klaar met werken is gaat ze regelmatig naar haar broer Ruben die haar als zijn kleine zusje ziet, ook al is ze 19 jaar. Ze vertelt hem over haar droom en hij spoort haar aan om een set te kopen.
Zou het haar lukken om haar droom om dj te worden te bereiken? Zou ze dat durven, nadat ze zolang gepest is en vervagen daarmee haar littekens?

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
25 augustus 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Boekenbent
ISBN
9789463280150 , 9789402146981

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

    Marloes Hebban Recensent

'Verdraaid goed' stelt diep teleur

door Marloes op 09-09-2016

‘Met dit boek wil ik lezers die gepest worden of werden, hoop geven, zodat ze net als Crystal tot bloei kunnen komen.’ Susanne van den Beukel-Hendriks schrijft, naar aanleiding van de dood van Michael Jackson, haar roman Verdraaid goed. Lukt het haar met haar dj-verhaal gepeste lezers hoop te geven?  

Crystal is negentien wanneer ze start met haar vervolgopleiding. In eerdere schooljaren werd ze...


Lezersrecensies (3)

Veel muziek

door: edakanja (Anja Smulders) 2 likes
Heb het boek “Verdraaid goed” gelezen, een makkelijk te lezen boek en vooral als je graag naar muziek festivals gaat, is het vast heel herkenbaar. Dat is aan mij eerlijk gezegd niet besteed, al de muziek titels zeggen mij niet zo veel. En vond dat wel erg veel. Mijn eind conclusie is dan...

VERDRAAID GOED, GOED OF SLECHT?

door: BookloverSaphira 1 reactie 1 like
'Verdraaid Goed' is het eerste deel van de 'Verborgen Littekens'trilogie. Ik heb dit boek mogen ontvangen van de schrijfster en ben zeer benieuwd naar het verhaal. De beschrijving van het boek komt een beetje apart, misschien rommelig, over en dat trok mij wel aan.  Het verhaal gaat over een...

Mooi debuut , Verdraaid goed.

door: Juf Marjan 1 like
Verdraaid goed is een Young Adult boek geschreven door Susanne van den Beukel-Hendriks. Het is het eerste boek uit de trilogie Verborgen littekens. Susanne is werkzaam ik en basisonderwijs en kreeg de inspiratie voor dit boek door de dood van Michael Jackson. In december 2011 heeft Susanne een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic