Vergeef me ik wist niet wat ik deed

3

Tightrope

,Op een troosteloze dag in 1986 breekt er iets in de achttienjarige Anna Reynolds. Murw en moe na jaren zonder enige liefde, blootgesteld aan scheldpatijen en pyschologische onderdrukking, grijpt Anna haast zonder het zelf te beseffen een hamer en slaat haar moeder dood.
Zonder weerstand te bieden laat ze zich vervolgens arresteren, berechten en veroordelen wegens moord.Het vonnis luidt: Levenslang.
Maar de jury beseft niet dat Anna in grote geestelijke nood verkeerde toen zij haar verschrikkelijke daad pleegde. Korte tijd daarvoor had ze een kindje gekregen en deze baby had ze met veel verdriet ter adoptie afgestaan. Sindsien leed ze aan een postantale depressie die haar tot de rand van de afgrond bracht. Onwendbaar begint, na het harde vonnis, een lijdensweg die Anna naar een eindeloze reeks gevangenissen voert waar ze door iedereen wordt getiranniseerd en gekweld.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
ik wist niet wat ik deed
Genre
Mens & Maatschappij
Laatste editie
01 juni 1992
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
ISBN
9789065905826

Lezersrecensies (1)

door: Liek-245 1 like
Anna's moeder zocht een man met een status, haar vader zocht een vrouw waar hij een gezin mee kon stichten. Toch vonden ze elkaar en op latere leeftijd kregen ze een kind: Anna. Ze leefde al in armoede maar na de geboorte van Anna leefde ze nog zuiniger. Anna heeft op vroege leeftijd al door dat...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic