Vergeet me niet

20

Lijsten 1 Spots 1

Als het lichaam van de dochter van Rose gevonden wordt, denkt de politie in eerste instantie aan zelfmoord. Maar Rose twijfelt en heeft vragen waar niemand een goed antwoord op kan geven. Haar dochter was toch gelukkig? Had ze niet een liefdevolle man en een prachtige jonge dochter?

De politie besluit verder onderzoek te doen. Heeft Vivien zelfmoord gepleegd, of is ze aangevallen? Wie heeft er iets te verbergen? Als Rose de geheimen in het leven van haar dochter leert kennen kan ze niet meer terug, ze zal de waarheid moeten weten.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
10 november 2016
Uitgeverij
Cargo
ISBN
9789023426585 , 9789023428251


Door lezers

Thriller Club / Thrillers november 2016
30 oktober 2016 2 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €5,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

    Sanne Gerrets Hebban Recensent

Kil en afstandelijk

door Sanne Gerrets op 01-12-2016

Vergeet me niet is de tweede thriller van de hand van Luana Lewis. Net als in haar debuut Dicht bij mij  verwerkt Lewis haar ervaringen als klinisch psycholoog in dit boek. Jeugdtrauma’s en post-traumatische stress zijn hierin belangrijke thema’s. In Vergeet me niet  vallen we zonder introductie het leven van Rose binnen. Rose wordt op dat moment ondervraagd door de politie over de vermeende...


Lezersrecensies (1)

Gevangene van verdriet

door: Clas 1 like
Een zogenaamd gelukkig gezin Ben, Vivian en hun dochter Lexi. Een vriendin Cleo, jaloers op Vivian die alles heeft wat zij had willen hebben. En de ik- personage Rose, moeder van Vivian, die de verloren jeugd van haar dochter goed wil maken door er voor haar kleindochter te zijn. Wanneer Vivian...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic