VERHAAL VAN DE GIFTIGE KLIERDIEREN, HET

0

Thema: taalgebruik en pesten. Dit is een grappig en leerzaam prentenboek over de klierdieren die op het eiland Gak wonen. Deze vreemde wezens gebruiken alleen maar slechte woorden waar gif in zit. De andere dieren van het eiland Gak worden er allemaal ziek van, maar dat kan de klierdieren niet schelen. Maar wat gebeurt er als ze op een dag ruzie krijgen en zelf geraakt worden door giftige woorden?

Het verhaal is gebaseerd op Spreuken 12 vers 18. Dit unieke prentenboek leert kinderen wat het effect is van de woorden die ze gebruiken. Schelden doet pijn en van een complimentje kan iemand helemaal opleven. Een belangrijke boodschap voor kinderen van alle leeftijden.

Het fantasieverhaal in combinatie met animatie-illustraties maken dit tot een fris en zeer origineel prentenboek voor kinderen vanaf 5 jaar.

Uitgegeven in samenwerking met Willow Creek Nederland. Heel geschikt om te gebruiken in het gezin maar ook op (zondags)school, op de kinderclub of andere kinderwerkactiviteiten.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
32
Laatste editie
02 april 2007
Uitgeverij
Ark Media
ISBN
9789033830051

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic