Verhaal zoekt liefde

13

Spots 2
Lisa Wingate verrast met 'Verhaal zoekt liefde', een roman die begint in het kantoor van een uitgeverij en eindigt in het ruige landschap van North Carolina.

Als redacteur Jen Gibbs een mysterieus manuscript in handen krijgt, is ze al snel gegrepen door het historische verhaal. Maar de roman is niet compleet. Jen zet alles op alles om de schrijver te vinden, zelfs als dat betekent dat ze terug moet naar waar ze opgroeide, de Blue Ridge Mountains - een beladen plek waarvan ze hoopte dat ze die voorgoed achter zich had gelaten.

"'Verhaal zoekt liefde' voert je mee door de tijd op een magische en prachtige reis." - Julie Cantrell, auteur van 'Het lied van de bomen'.

Lisa Wingate schreef eerder 'Bloeimaand', 'De zomerkeuken' en 'Veilig bij jou', die als bookazine is uitgegeven onder de titel 'Zomer in Moses Lake'.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
432
Laatste editie
05 juli 2016
Uitgeverij
Voorhoeve
ISBN
9789029725200 , 9789029725217


Door lezers

Nog een paar bladzijden ... / Reading Challenge #66 tot en met #70
15 september 2016 2 reacties
Nog een paar bladzijden ... / Zomerlezen #5: wat heb ik eigenlijk gelezen?
29 augustus 2016 1 reactie
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €22,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijLezersrecensies (2)

Mooi en lezenswaardig boek

door: Joop Liefaard 1 like
Jennia Beth Gibbs woont in New York en werkt als redacteur bij Vida House Publishing, een prestigieuze uitgeverij, waarvan George Vida de illustere eigenaar is. George Vida beheert persoonlijk een enorme slush pile, een stapel ongevraagd aangeboden manuscripten. De slush pile wordt door de...

Traag begin, intrigerend boek

door: More Delight 1 reactie 1 like
Poeh, wat kon ik slecht in dit boek komen zeg. Jen Gibbs, de hoofdpersoon in ‘Verhaal zoekt liefde’ ontdekt een oud manuscript en dat lees je samen met haar verhaal in het boek. Het verhaal van het manuscript vond ik niet pakkend en daardoor kon ik echt heel slecht in het verhaal komen. Toch...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic