Verhalen en tips van een ritueelbegeleidster om zelf een uitvaartplechtigheid vorm te geven

0

Twee op de drie mensen praten niet met anderen over het einde, de dood, de uitvaart, ook niet met hun partner of kinderen. "Dat komt nog wel een keer als ik oud en ziek word", wordt vaak gezegd. Helaas overlijden ook veel mensen plotseling door bijvoorbeeld een hartstilstand of een ongeluk. Wachten totdat je ziek wordt, kan dus wel eens te laat zijn. Hierdoor weten nabestaanden niet altijd wat hun dierbare zou hebben gewild bij het afscheid. Dit boek wil een handvat zijn om na te denken over uitvaarten en er met elkaar over te praten.
Mirjam Verschure gaat als 'ritueelbegeleidster bij afscheid' vanuit haar praktijk 'Grenzeloos licht' voor in uitvaarten van mensen met een katholieke, protestantse of niet-religieuze achtergrond. In dit boek vertelt ze vanuit haar ervaringen wat er zoal mogelijk is op het gebied van een warm en persoonlijk afscheid, passend bij de overledene en de naasten.
Voor meer informatie zie: www.grenzelooslicht.nl
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
158
Laatste editie
28 juni 2017
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461937964
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic